Receptionist(e) Werkplaats Sportwagens - Houten - Zinwerkt Skip to content

Receptionist(e) Werkplaats Sportwagens – Houten

Omschrijving

Ben jij die duizendpoot met een oog voor klantenservice? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor een tof familiebedrijf in de automotive in regio Utrecht zoeken we een Receptionist(e) Werkplaats / Service Adviseur / Magazijnbeheerder (fulltime). Dat is een hele mond vol! Wat houdt deze functie dan eigenlijk in? Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorgt er voor dat de dienstverlening soepel verloopt. Jij snapt wat de klant wil en zet alles op alles om dat te bereiken. Je geeft advies en beheert de voorraad. Met het team van gepassioneerde collega's zorg je er voor dat dit gerenommeerde bedrijf haar reputatie hoog kan houden. 

Heb jij meteen ZIN om aan de slag te gaan als Receptionist(e) Werkplaats / Service Adviseur / Magazijnbeheerder? Solliciteer direct! Eerst meer weten? Lees dan verder, of neem contact op met Rainier Vos voor meer informatie via rainier@zinwerkt.nl of 06 24 36 33 65.

Verantwoordelijkheden

Als Receptionist(e) Werkplaats / Service Adviseur / Magazijnbeheerder ben je het gezicht van het bedrijf. Je ontvangt de klanten, bouwt een goede relatie met hen op, en je draagt zorg voor een correcte afhandeling van de claims en overige onderhouds- en reparatievragen. Ook informeer je de klanten over de nog uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de werkzaamheden en beheer je de werkorders. Ook ben je verantwoordelijk voor het contact met de leveranciers van de onderdelen, inclusief het contact met de fabrieken in het buitenland. Tot slot beheer je (samen met collega's) het magazijn. 

Functie-eisen

Een goede service leveren zit in jouw DNA, net zoals gastheerschap en betrokkenheid bij je werk. Jij kunt het overzicht bewaren, ook als het plotseling erg druk is aan de balie. Samenwerken is de sleutel in deze functie. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Minimaal 1 jaar ervaring als Service Adviseur (of iets vergelijkbaars) binnen de automotive;
 • Affiniteit met de automotive;
 • Zelfstandige en leergierige houding;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Beheersing van de Engelse taal is een grote pré.

Aanbod

 • Een contract direct bij de opdrachtgever;
 • Een salaris tussen de € 2600 en € 3600;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een gezellige en informele sfeer;
 • Een omgeving waarin initiatief wordt toegejuicht;
 • Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Ramona Amatdakoen - Lai +31 (0)70 82 00 230

Sollicitatie

Heb jij ZIN om aan de slag te gaan als Receptionist(e) Werkplaats / Service Adviseur / Magazijnbeheerder? Solliciteer nu! Of neem voor meer informatie contact op met Rainier Vos via rainier@zinwerkt.nl of 06 24 36 33 65.

Interesse?

Vul hieronder dan direct je gegevens in en we nemen contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Ambitie & Beschikbaarheid

Motivatie & Bron

BEKIJK OOK DE ANDERE VACATURES IN DEZELFDE FUNCTIEGROEP