Receptionist(e) 32-40u - Noordwijk - Zinwerkt Skip to content

Receptionist(e) 32-40u – Noordwijk

Omschrijving

Breng jouw stralende persoonlijkheid en veelzijdigheid naar dit bruisende receptieteam in Noordwijk!

Ben jij een kei in het creëren van klantgeluk en houd je van een mix van administratieve taken en klantcontact? Dan zit je bij deze leuke opdrachtgever op de juiste plek! Voor een groot maar informeel autobedrijf zijn we namelijk op zoek naar een gezellige receptionist(e) voor 32-40 uur. Je bent de spin in het web en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

Je krijgt een contract direct bij de opdrachtgever. Zelfs als je nog niet veel ervaring hebt, maar wel 100% toewijding, ben je van harte welkom en word je met een glimlach opgeleid tot een ware service adviseur.

Heb jij direct ZIN om hier te beginnen? Solliciteer nu! Of neem voor meer informatie contact op met Rainier Vos via 06 24 36 33 65 of rainier@zinwerkt.nl.

Verantwoordelijkheden

Jij bent de tovenaar die elke ontmoeting met een stralende glimlach verrijkt. In samenwerking met het team ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Tussen deze hartelijke begroetingen door jongleer je als een veelzijdige expert met administratieve verantwoordelijkheden zoals offertes, facturen en planningen. De veelzijdigheid van deze rol geeft jou de energie die je zoekt, en je gaat onvermoeibaar door om de hoogste klanttevredenheid te bereiken.

Functie-eisen

Jij hebt de unieke combinatie van nieuwsgierigheid en charme. Je houdt ervan om in een “gecontroleerde chaos" uit te blinken en hebt de vastberadenheid om jezelf te ontwikkelen tot een onmisbare service adviseur. Jouw nieuwsgierigheid en toewijding brengen je stap voor stap dichter bij de status van expert!

Aanbod

  • Een contract direct bij de opdrachtgever
  • Een salaris tussen de € 2500 en € 3000
  • Ruimte om je te blijven ontwikkelen
  • On-the-job coaching
  • Een flexibele omgeving, zodat jij ook helemaal tevreden bent
  • Een hecht team van enthousiaste collega's
  • Een grote werkgever met een informele sfeer
  • Diverse sportieve activiteiten
  • Originele personeelsfeesten

Sollicitatie

Heb jij ZIN om deel uit te maken van een team dat van elke werkdag een feest maakt? Solliciteer nu! Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rainier Vos via 06 24 36 33 65 of rainier@zinwerkt.nl.

Interesse?

Vul hieronder dan direct je gegevens in en we nemen contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

BEKIJK OOK DE ANDERE VACATURES IN DEZELFDE FUNCTIEGROEP