Management Assistent(e) - Den Haag - Zinwerkt Skip to content

Management Assistent(e) – Den Haag

Omschrijving

Management Assistent(e) met een Warm Hart

Heb jij een sociaal karakter en een passie voor dienstverlening? Sta je stevig in je schoenen en zoek je een rol waarin je de spil bent van het bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als management assistent(e) (fulltime) voor een grote vastgoedbeheerder in Den Haag vervul je een cruciale rol in het bedrijf. Jij maakt het werk van je leidinggevende of afdeling gemakkelijker door diverse ondersteunende taken uit te voeren. Mét oog voor de menselijke maat.

In deze functie krijg je een contract direct bij de opdrachtgever.

Heb jij meteen ZIN om te beginnen als management assistent(e)? Solliciteer direct! Of neem contact op met Roland van der Velde via roland@zinwerkt.nl of 070 8200 230.

Verantwoordelijkheden

Met ongeveer 25 collega's sta je in contact met verhuurders, huurders, en collega's. Je legt een belangrijke basis voor efficiënt en effectief werken, maar daarbij staan je sociale voelsprieten niet stil. Jij maakt het werk van je leidinggevende of afdeling gemakkelijker door diverse ondersteunende taken uit te voeren. Denk aan het beheren van mail, post en telefoonverkeer, en het organiseren van vergaderingen met het management team. Maar ook aan het faciliteren van communicatie tussen directie en management team aan de ene kant, en collega's op de werkvloer aan de andere kant. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt bij bijvoorbeeld de implementatie van een nieuw beheersysteem.

Functie-eisen

Je bent iemand die van nature graag helpt en ondersteunt, een luisterend oor biedt aan collega's op de werkvloer, en organisatorisch sterk is. Je bent communicatief, geordend, en denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Je hecht waarde aan "afspraak is afspraak", maar verliest nooit de menselijke factor uit het oog. Je bent assertief en weet je boodschap op een respectvolle manier over te brengen. 

Aanbod

  • Een contract direct bij de opdrachtgever;
  • Een salaris tussen de € 3000 en € 3500;
  • Enthousiast team binnen een informele organisatie;
  • Een mooi pand vlakbij het strand;
  • Ruimte om je door te ontwikkelen en te groeien.

Sollicitatie

Heb jij ZIN om te beginnen als management assistent(e) in Den HaagSolliciteer nu! Of neem contact op met Roland van der Velde via roland@zinwerkt.nl of 070 8200 230.

Interesse?

Vul hieronder dan direct je gegevens in en we nemen contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

BEKIJK OOK DE ANDERE VACATURES IN DEZELFDE FUNCTIEGROEP