Boekhouder - Den Haag - Zinwerkt Skip to content

Boekhouder – Den Haag

Omschrijving

Hallo cijfergenie!

Jouw scherpe inzicht, kritische blik en gestructureerde aanpak maken jou dé perfecte kandidaat. Het leggen en onderhouden van connecties gaat je makkelijk af, en je gaat zorgvuldig om met privacygevoelige informatie.

Voor een innovatief en informeel accountantskantoor in Den Haag zijn we namelijk op zoek naar een Boekhouder (parttime/fulltime). Het gezellige team is gedreven is en werkt op basis van vertrouwen en vrijheid. Op kantoor even ontsnappen van de kinderen of juist thuis extra tijd doorbrengen met je hond, het mag allemaal.

Je krijgt bij deze functie een contract direct bij de opdrachtgever. Het salaris ligt tussen de € 2300 en € 3000.

Heb jij ZIN om alles op een rijtje te zetten als Boekhouder in Den Haag? Solliciteer direct! Eerst meer info? Lees dan verder of neem contact op met Roland van der Velde via roland@zinwerkt.nl of 070 8200 230.

Verantwoordelijkheden

Als Boekhouder ben je de spil in het web als het gaat om dagelijkse verwerking van diverse boekhoudingen, periodieke afsluitingen, tussenrapportages en Btw-aangiften. Je waakt over de kwaliteit van boekingen en zorgt voor een vlekkeloze verwerking. Jij bent een essentiële schakel in het administratieve proces en hebt regelmatig contact met klanten. Daarnaast schrik je niet terug voor ad-hoc taken. Je werkt samen met ervaren collega's en levert een bijdrage aan toonaangevende accountancydiensten.

Functie-eisen

Jij hebt een succesvol afgeronde MBO+-opleiding in de financiële administratie. Geautomatiseerde boekhoudsystemen hebben voor jou geen geheimen (ervaring met Exact is een pré), en je bent een expert in Microsoft Office 365. Jouw precisie, gestructureerde aanpak, zelfstandigheid en uitmuntende teamvaardigheden zijn jouw handelsmerk. Je kunt gemakkelijk uit de voeten met computers en kunt ook aan anderen uitleggen hoe bepaalde dingen werken.

Aanbod

  • Een contract direct bij de opdrachtgever;
  • Een salaris tussen €2.300 en €3.000;
  • Maar liefst 30 vakantiedagen;
  • Hybride werken? Geen enkel probleem!
  • Een uitdagende rol in een team vol gedreven mensen met ambitie;
  • Een functie met ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Jij kiest je eigen leasefiets.

Sollicitatie

Heb jij ZIN om alles op een rijtje te zetten als Boekhouder in Den Haag? Solliciteer direct! Eerst meer info? Neem contact op met Roland van der Velde via roland@zinwerkt.nl of 070 8200 230

Interesse?

Vul hieronder dan direct je gegevens in en we nemen contact met je op.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

BEKIJK OOK DE ANDERE VACATURES IN DEZELFDE FUNCTIEGROEP